Bakom projektet #Nordicmade to Hong Kong ligger fonden “The Rising North” vars finansiering kommer från det Nordiska Ministerrådet.

Resorna är primärt avsedda för startups, SME:s och andra typer av innovationsmiljöer som har ett allmänt syfte att öka kontakterna och kännedomen om den mycket dynamiska innovations- och forskningsmiljön i Hongkong och södra Kina.

Besöken i Hongkong och Shenzhen samordnas i en delegationsresa med 12 deltagande företag. De medverkande företagen får under en vecka tillfälle att träffa och skapa kontakter med Hong Kong Science & Technology Parks, Nordic Innovation House, lokala inkubatorer och startupnätverk samt besöka andra innovationsmiljöer och investerarnätverk. Besök i Shenzhen med möten i industriella miljöer ingår. Deltagarna kan även få individuella program med kontakter med företag och potentiella partners.

#Nordicmade to Hongkong bekostar flygresa till och från Hongkong, lokala transporter och förtäring under programmet. Hotell och andra utgifter på plats står företaget själva för. LÄS MER OM PROJEKTET: nordicmadehk.com

Välkommen till informationsträff i Lund den 26 september. Vi kommer att presentera projektet #Nordicmade to Hong Kong och det kommer finnas tid för individuella diskussioner om möjligheterna för ditt företag inom projektet.

DATUM: Onsdag 26 september 2018
TID: 16:00 – 18:30
PLATS: Medicon Village, Scheelevägen 2, Lund Gamla Gästmatsalen, Restaurang Inspira

• Bengt Streijffert, Chair Hong Kong Chamber of Commerce Sweden/South hälsar välkommen
• Björn Segerblom, tidigare nordisk representant för Hong Kong Science and Technology Park presenterar forskningsparken och berättar om de möjligheter som Hongkong har att erbjuda
• Victoria Bergh, projektledare, presenterar #Nordicmade to Hongkong
• Thomas Bergdahl, vice vd och produktchef på Doro, presenterar sina erfarenheter från att driva forskning och utveckling i Hongkong Vi avslutar med ett mingel.

Anmäl dig senast den 21 september. Välkomna!

ANMÄL DIG HÄR: www.nordicmadehk.com/#apply